odsati metacrillu
bambi zaslal(a) v 8.1.2011 0:38:
dobry den, jsem cca mesic po zakroku, ale nejsem spokojena, konkretne mam pocit, ze brada je prilis hranata a vyraznejsi, co se tce vrasky mezi obocim-chtela jsem si ji odstranit, ale nebyla jsem upozornena, ze je t za cenu toho, ze mam mezi obocim jemnou vyvyseninu, ktera mozna na prvni pohled neni pro okolo viditelna, nicmene ja ji vidim, i na dotyk citim a meni mi vyraz obliceje, zejmena pri pohledu z "poloprofilu". jsem z toho nestastna, myslite, ze je to jeste z duvodu nsneho gelu, ktery se jeste vstrebe? bojim se, ze kdyz pak nanocastice metacrillu zacnou podnecovat rust vlastni tkane, tak se ten objem jeste bude nenapadne zvysovat. dalo by se podstopit odsati? staci trochu...klidne i odsati normalni tkane, vzhledem k tomu, ze je to vsechno uz asi s metacrillem promichane. aspon tak si to jako laik predstavuju. myslenka, ze mi tohle zustane naporad me desi a predstava, ze se s tim neda nic delat me privadi k silenstvi...dekuji!
Libor Kment zaslal(a) v 9.1.2011 23:01Odpovědět
Dobrý den, myslím, že se to ještě upraví. JE to velmi krátká doba. částečně se metacrill vstřebá. Spíš mám nyní zkušenost, že objem ubyde a musím metacrill doplnit. rozhodně nezoufejte a přijdte se případně ukázat. Jestli jste z toho nervozní, můžete zkusit tlakové masáže.
Dobry den, pane doktore, dekuji za odpoved, jdu k doktorce, ktera mi metacrill aplikovala, tak uvidim, co mi rekne, podle toho bych pripadne dosla na konzultaci k vam. chtela bych se zeptat, jestli je nejaka moznost dany preparat bud odsat nebo vyrezat nebo cokoliv udelat s cilem navratit puvodni stav. konkretne de o tu vyvyseninu mezi obocim a taky se mi nelibi dle meho prilis hranata brada. dala bych cokoliv, abych mela svuj puvodni oblicej...
Nahlásit nevhodný příspěvek

poliposukcne nerovnosti