Příliš mnoho metacrillu

Tina zaslal(a) v 15.4.2011 16:22:   

Dobrý den,
před 10ti dny jsem byla na aplikaci metacrillu do obličeje, ale připadá mi, že ho tam mám mnoho. Dá se nějak ovlivnit, aby se mi co nejdříve vstřebal nosný gel a naopak, aby se vytvořilo co nejméně vlastní tkáně? Mám si postiženou oblast stlačovat? Děkuji za odpověď.

Kikča zaslal(a) v 24.4.2012 17:50Odpovědět

Dotaz
Vážený pane doktore,¨
mám stejný problém s Metacrillem jako Tina. Jsem týden po aplikaci (bohužel ne u Vás) a na svůj buldočí ksichtík (cha, cha - je mi 60) si nemůžu zvyknout. Ještě prosím o následující vysvětlení: 30% metacrill je slabší než 60%?- tak jak při normálním ředění všeho možného nebo je v tom nějaká jiná finta? Časem se k Vám objednám na konzultaci. Říkám si, že už to dožiji jako buldoček, pak zase, že mi to patří, protože jsem to neměla podnikat a dala se díky hlouposti zlákat. Stejně člověk věku neuteče. Měla jsem hodně jizev po epilacích v Ústavu kosmetiky z mládí a chtěla to jen nějak vylepšit a pak si dala poradit. Děkuji Vám předem za zodpovězení dotazu a přeji pěkné květnové dny. Kikča

Nahlásit nevhodný příspěvek

Tina zaslal(a) v 18.4.2011 21:12Odpovědět

Dobrý den, u Vás jsem na aplikaci nebyla. Ale již jsem se k Vám objednala.

MUDr. Libor Kment Libor Kment zaslal(a) v 15.4.2011 23:30Odpovědět

Na aplikaci u mě? Jestli jo, tak se nemusíte že ho je tam mnoho. Neaplikuji tam toho moc. Většinou je opačný problém, že se to vstřebá víc než bychom chtěli. Stlačovat to nemusíte. RAději se přijdtě ukázat.

Do diskuze mohou přispívat jen registrovaní uživatelé! Přihlaste se, prosím.

Prosíme vložte své uživatelské jméno a heslo:

Zapomněli jste heslo?
Nejste ještě zaregistrováni?

Navštivte náš profil na facebooku