vrozená vada prsou
lucie zaslal(a) v 16.8.2010 17:32:
dobrý den, chtěla jsem se zeptat, asi v 11 letech mi začli růst prsa, během dospíváni mi ale rostlo jen jedno tak jak mělo do čísla 3 a druhe jen do čísla 1. dnes je mi 21 a trápí mě mít jedno malinky jedenáctileté slečny a druhé mít dospělé ženy.musim nosit na jedné straně epitézu abych velikost v podprsence vyrovnala. tento problém mě velice trápí a chtěla bych se příteli s prsama chlubit a ne se za ně stydět.každý den to vnímám a vidim ten rozdil i když mám pod tričkem ve zdravotní podprsence epitézu. nelibim se sama sobě a chci to změnit. moje doktorka říká že když je to vrozená vada a ne oprava chirurgického zakroku tak je operace hrazená pojišťovnou. v mém případě bych prý musela podstoupit 3 operace. co je na tom pravdy? děkuji za odpověď Lucka
Děvčátka, jděte do toho. Měla jsem také asimetrii prsou, levé větší o 2 čísla. Léta mě to trápila až jsem se odhodlala. V únoru mi to pan doktor Kment odoperoval. Úžasné!!!! Týden jsem přetrpěla a pak již jen spokojenost. Neváhejte. Já jsem také měla jít již dávno.
Nahlásit nevhodný příspěvek

Asymetrie - operace