Phlogenzym
romca1 zaslal(a) v 12.10.2010 23:00:
Dobrý den je vhodné brát před abdominoplastikou Phlogenzym?Nebo je to nebezpečné?Děkuji
Jsem 10 týdnů po abdominoplastice a nelíbí se mi tvrdý útvar nebo jak to napsat pod jizvou,prý infiltrát asi velikosti
10 cm. x 3 cm.Informovala jsem co s tím a jeden lékař říká nechat to být nemasírovat,že to zmizí samo a druhý masírovat,takže co je správné?Mám kvůli tomu nosit i nadále pás?Děkuji
Dobrý večer,
já jsem Wobenzym na doporučení lékařů u vás na Bulovce tedy užívala (dr. Měšťák, Dr. Kment) a myslím, že s velmi dobrými výsledky. Proč nyní užívání nedoporučujete? Před chápu, ale po operaci? Děkuji za odpověď.
Karel Urban zaslal(a) v 17.11.2010 19:20OdpovědětPři užívání Wobenzymu před operací a těsně po ní byl pozorován větší sklon ke krvácení a následným hematomům. Tento výsledek při odborných seminářích potvrdilo mnoho plastických chirurgů z různých pracovišť.
Nahlásit nevhodný příspěvek
Karel Urban zaslal(a) v 12.10.2010 23:14OdpovědětI když se názory na enzymoterapii různí, užívání Phlogenzymu ani Wobenzymu před i po operaci nedoporučujeme.
Nahlásit nevhodný příspěvek

Abdominoplastika+modelace prsou