Předmět Plastika břicha
lenoulinek zaslal(a) v 25.2.2011 15:03:
Dobrý den, je mi 31 let, jsem 4 roky po porodu dvojčat císařským řezem. Mám břicho jako bych byla tak ve 4-5 měsíci těhotenství. Dlouho přemýšlím o operaci, pročítám informace. Ještě jsem se ani neodhodlala jít na nějakou konzultaci. Je možná úhrada operace, nebo její části, pojišťovnou? Někde uvádějí, že pokud lékař posoudí, že se jedná o rozestouplé svaly, popř, i kýlu, že se operace břicha pojišťovnou hradí. Je možné se k Vám objednat na nezávaznou konzultaci, kde bych si mohla vyslechnout, jaké mám možnosti? Mnohokrát děkuji za odpověď. Lenka
Velmi Vám děkuji za odpověď, zkusím se objednat na konzultaci do FN Na Bulovce, dle Vaší rady. Děkuji Lenka
Nahlásit nevhodný příspěvek
Karel Urban zaslal(a) v 25.2.2011 17:26OdpovědětKlinika Esthé nemá smlouvu se zdravotními pojišťovnami a tudíž byste si výkon zde musela hradit v celém rozsahu. Máte-li zájem o abdominoplastiku hrazenou ze zdravotního pojištění, můžete navštívit např.Kliniku plastické chirurgie FN Na Bulovce, kde se tyto výkony při odpovídající indikaci provádí.
Nahlásit nevhodný příspěvek

abdominoplastika + pupeční kýla