Pl. nosu - doc. Měšťák
Bianca zaslal(a) v 5.2.2010 22:01:
Dobrý den, nepíši o radu, chtěla bych tímto uveřejnit velmi kladný vztah k této klinice. Pro všechny, kteří čekají na operaci, nebo se teprve rozhodují, zda-li ji vůbec podstoupit, či nikoliv, tak osobně mohu říci, že se nemusíte obát, svěřujete se do rukou odborníků. I já jsem na této klinice pod šikovnýma rukama doc. Měšťáka a jeho týmu absolvovala operaci, s výsledkem jsem nad míru spokojená. Nový nos mám druhým rokem, a jeden by nevěřil, jak to člověku přidá na sebevědomí, odrazí se to na jeho chování atd. Chválím, a chválit budu. Děkuji
Dotaz
Dobrý deň.
Chcela by som sa spýtať, koľko mesiacov dopredu je potrebné sa objednať na konzultáciu a následne na operáciu u pána dr. Měšťáka? Mám 7 rokov po nevydarenej operácii nosa na inej klinike, nos v oveľa horšom stave ako pred operáciou ( 2 hrboly na prepážke, príliš odobratá časť chrupavky, nos sa stáča do jednej strany...). Všetci mi hovoria, že mám veľmi jemnú tvár a tento nos akoby ani nebol môj...Miesto vylepšenia, výrazné zhoršenie. Bola to moja vôbec prvá a posledná plastická operácia,preto sa bojím, aby to nedopadlo ešte horšie.. Akú máte prosím skúsenosť na klinike Esthé s reoperáciou po druhom operatérovi takéhoto typu? Veľmi pekne vám ďakujem.
Jan Měšťák zaslal(a) v 28.3.2010 21:47OdpovědětMilá Adriano, velice rád zkontroluji stav Vašeho nosu a navrhnu případnou korekci. Z Vašeho sdělení vyplývá, jak moc se trápíte výsledkem operace a proto navrhuji mě navštívit kdykoliv, jakmile to z Vašeho hlediska bude možné. Nejlépe některé úterý odpoledne nebo v pátek do 12 hodin. Lze také zaslat fotografii nosu včetně profilu emailem. Pouze se domluvte se sekretariátem kliniky Esthé předem. S pozdravem, dr. Měšťák.
Nahlásit nevhodný příspěvek
Jan Měšťák zaslal(a) v 21.3.2010 11:41Odpovědět
Děkujeme, Vaše spokojenost nás těší.
J. Měšťák

rinoplastika