Prodělaná operace nosu

Madeleine zaslal(a) v 25.4.2011 13:46:   

Dobrý den,
velice ráda bych se zeptala co mám dělat, když jsem 11 let po rhinoplastice, kterou jsem podstoupila v Teplicích lázně CLT.Bohužel mi připadá, že se operace moc nepovedla.Měla jsem na nose trochu hrbolek,ale nos teď vypadá z každé strany jinak a když se na mě člověk podívá zepředu, tak je vidět, že mi ten nos ujíždí do strany.Jsem z toho docela nešťastná.Moc jsem se těšila, že budu mít krásný nos, ale bohužel se to nesplnilo a teď nevím co s tím.Doktor, který mi operaci prováděl již tam není.Byla bych moc ráda za Vaší radu.Děkuji předem za Vaší odpověď. S pozdravem Hejtmánková

Yana zaslal(a) v 22.6.2011 12:00Odpovědět

Po přečtení tohoto příspěvku musím bohužel podotknout, že mám úplně stejný problém :( Byla jsem na plastické operaci nosu, když mi bylo 19 let, operace dopadla skvěle, ale po čase se mi na špičce nosu udělal výrustek v podobě špičaté bouličky, která celkový vzhled nosu neskutečně kazí.Můj nos taky vytváří dojem, že ujíždí do strany, ale může za to ta boule. Na další operaci půjdu bez váhání.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Madeleine zaslal(a) v 25.4.2011 13:53Odpovědět

Ještě jsem zapomněla dodat, že v době operace mi bylo 21 let. Operace stála 30 000,-.Chtěla jsem taky hlavně, abych mohla normálně dýchat nosem, což stále nemůžu a zůžit trochu špičku nosu a z to se také nestalo :-(.Děkuji.

MUDr. Karel Urban Karel Urban zaslal(a) v 26.4.2011 16:17Odpovědět

V případě zájmu se můžete objednat na konzultaci, kde Vás vyšetříme a sdělíme další vhodný postup.

Do diskuze mohou přispívat jen registrovaní uživatelé! Přihlaste se, prosím.

Prosíme vložte své uživatelské jméno a heslo:

Zapomněli jste heslo?
Nejste ještě zaregistrováni?

Navštivte náš profil na facebooku